Kom igång med att publicera din egen bok på Amazon

Tänk dig att du vaknar upp på morgonen och sträcker dig efter din telefon. Det första du surfar in på är ditt Amazonkonto. Där ser du att det har trillat in femtio dollar i royalties under natten medan du låg och sov. Dagen innan var det fyrtio dollar och sammanlagt den senaste månaden har du tjänat över tusen dollar i passiv inkomst medan du sovit. 

Hur hade det känts? 

Om du har läst om olika sätt att tjäna pengar på nätet känner du säkert till att det brukar tipsas om att sälja e-böcker. Det brukar stå ungefär “skriv en e-bok och sälja den”, men vad boken ska innehålla och vart du ska sälja den är det knäpptyst om. Oftast framgår det heller inte att du inte ens behöver skriva boken själv. 

Att sälja böcker som ett sätt att tjäna pengar på nätet fungerar. Vi människor har alltid läst böcker och kommer alltid att läsa böcker. Det enklaste sättet att tjäna pengar på att sälja böcker är att publicera och sälja böckerna på Amazon.

Genom att publicera dina böcker på Amazon kommer du kunna exponera dem framför ögonen på tiotusentals potentiella kunder varje dag.

Det som är speciellt med att sälja böcker på nätet är att du inte behöver skriva din egna böcker. Skrivandet kan outsourcas till en spökskrivare mot en engångskostnad (runt $300/bok) och du får sedan göra vad du vill med boken och du får alla royalties på försäljningen helt själv. 

Sen jag började sälja spökskriva böcker på Amazon för några år sedan har mina böcker hittills sålt i över 30 000 exemplar och genererat över $100,000 i royalties. Och det bästa av allt – böckerna fortsätter att generera pengar månad in och månad ut! Att sälja böcker som ett sätt att tjäna pengar på nätet fungerar. På riktigt.

Det du behöver för att komma igång och sälja dina egna böcker på Amazon är först och främst en bokidé som du vet att Amazons kunder kommer vilja betala pengar för att läsa.

Bokidésprinten Från ingen bokidé till färdig bokidé på en timme är en gratis snabbkurs som hjälper dig att jobba fram dina bästa bokidéer.

Den innehåller: 

  • Skillnaden på en bra och en mindre bra bokidé 
  • Brainstorming – gräv fram idéerna du redan har
  • Filtrera dina bokidéer genom fyrstegsfiltret
  • Gå vidare med din mest lukrativa bokidé 
  • Förverkliga boken och börja tjäna passiv inkomst

Du kan ladda ner Bokidésprinten helt gratis genom att fylla i ditt namn och din mailadress i fältet nedanför. När du har gjort det kommer du få ett mail där du ombeds att bekräfta din mailadress. Efter det får du en länk där du kan välja att få Bokidésprinten som en pdf eller som en e-bok. 

Är det du som kommer att publicera nästa bästsäljare? 

Invalid email address
%d bloggers like this: