Ge ut din egen bok och tjäna pengar på Amazon

Tänk dig att du vaknar upp på morgonen och sträcker dig efter din telefon. Det första du surfar in på är ditt Amazonkonto. Där ser du att det har trillat in femtio dollar i royalties under natten medan du låg och sov. Dagen innan var det fyrtio dollar och sammanlagt den senaste månaden har du tjänat över tusen dollar i passiv inkomst medan du sovit. 

Hur hade det känts? 

Om du har läst om olika sätt att tjäna pengar på nätet känner du säkert till att det brukar tipsas om att sälja e-böcker. Det brukar stå ungefär “skriv en e-bok och sälja den”, men vad boken ska innehålla och vart du ska sälja den är det knäpptyst om. Oftast framgår det heller inte att du inte behöver skriva boken själv. 

Jag säger det en gång till. Du kan tjäna pengar på att sälja böcker utan att du behöver skriva böckerna själv

Sen jag började sälja spökskrivna böcker på Amazon för några år sedan har jag successivt publicerat fler och fler böcker och hittills har mina böcker genererat över $75,000.

Att sälja böcker som ett sätt att tjäna pengar på nätet fungerar. På riktigt.

Vill du ge ut en egen bok och lära dig hur du kan tjäna pengar på Amazon?

I min 1:1-kurs får du hjälp att publicera din första egna bok på Amazon.

Kursen innehåller: 

  • hur du gör för jobba fram en bokidé som du vet att Amazons kunder kommer köpa
  • hur du gör research, fyller boken med relevant innehåll och beställer texten av en spökskrivare (om du inte vill skriva själv)
  • hur du publicerar boken på Amazon  
  • en actionplan på hur du marknadsför boken på bästa sätt 

Antal tillfällen: 4 entimmes Zoom-sessioner (1-on-1)

Pris: 2 999 kronor inkl. moms

Omdömen från tidigare kursdeltagare: 

Den största oron är alltid att personer är oseriösa och man har kastat pengarna i sjön. Men den här kursen har känts väldigt seriös. Jag gör det här för jag vill komma ur ekorrhjulet, jag har testat massa olika saker men upplever det här mest seriöst. Finns många möjligheter på Amazon och jag har fått mer självförtroende till att jag kommer lyckas” – Elina.

Min “oro” bestod i första hand av, är jag tillräckligt motiverad för att hålla med detta? Har haft detta i bakhuvudet en längre tid men inte kommit till skott pga av lite låg motivation. Kursen har fått mig att bli både motiverad och fått kunskaper att fortsätta på egen hand. Fått flera handfasta råd hur man tjänar pengar utanför Amazon samt även hur man publicerar sin bok för att få maximal synlighet. Som en person som fullkomligt älskar passiva inkomster så kan jag verkligen rekommendera kursen. Bygga ett passivt inkomstflöde med en i jämförelse liten kontantinsats genom att sälja böcker på Amazon är otroligt lockande ” – Mats.

”Innan coachingen var min oro att sätta tidspress på mig själv att leverera resultat med böckerna i en i övrigt fulltecknad kalender med andra åtaganden. Att få lov att ta rygg på någon som kommit mycket längre med böckerna, det blir som en genväg för mig. Utan coachingen hade jag inte varit där jag är idag. Att få hjälp med strategier och uppdaterad kunskap, och att slippa göra alla misstag själv. Det spar tid för mig. Rekommenderas till den som håller på med böcker och vill ha tillgång till ett kunnigt bollplank”  – Tryggve

Om den här kursen är för dig, fyll i dina kontaktuppgifter i fältet nedan för att boka in ett gratis halvtimmes samtal där du kan få svar på alla dina frågor eller maila mig på christian@inkomstmedbocker.se. Jag svarar alltid inom 48 timmar. 

%d