Öka chanserna att tjäna pengar på Amazon  

Det finns mängder med gratisguider och Youtubeklipp på hur du gör för att ge ut din egen bok och tjänar pengar på Amazon. Vissa av dem är bra, men andra inte. Vad dessa gratisguider i regel saknar är en genomgång av hur Amazon fungerar och hur du gör för att publicera din bok på rätt sätt från början. Skillnaden mellan om du publicerar din bok på rätt sätt eller inte är skillnaden mellan om boken floppar eller om boken kommer generera pengar till dig under många år framöver.

Sen jag började sälja böcker på Amazon för ett par år sedan har jag sålt över 20 000 ex och mina böcker har hittills genererat över $70,000 i royalties (se bilder längre ner). Under resans gång har jag lärt mig av alla mina misstag och nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter till dig.

Om du vill ha min hjälp att ge ut din egen bok på Amazon, göra alla rätt från början, maximera chanserna att tjäna pengar kan jag hjälpa dig.

Jag erbjuder 1on1-coahing i två olika paket. Läs mer om coachingpaketen, omdömen från tidigare deltagare och se screenshots på mina royalties här nedanför.

Paket 1: Ge ut din egen bok och lär dig vad som krävs för att tjäna pengar på Amazon  

Detta är för dig som vill testa på att ge ut din egna bok. Du lär dig:

  • hur du gör för jobba fram en bokidé som du vet att Amazons kunder kommer köpa
  • hur du gör research, fyller boken med relevant innehåll och beställer texten av en spökskrivare (om du inte vill skriva själv)
  • hur du publicerar boken på Amazon för maximal synlighet
  • och en actionplan på hur du marknadsför boken på bästa sätt 

Antal tillfällen: 4 entimmes Zoom-sessioner 

Pris: 2 999 kronor (inkl. moms).   

Kontakta mig här eller maila på christian@inkomstmedbocker.se om du vill veta mer om paket 1.

Paket 2: Publicera en portfölj av böcker som kan generera passiv inkomst i många år framöver

Det här är för dig som vill mer än att publicera en bok. Du vill bygga upp en portfölj av böcker och göra en passiv inkomst-business av dem. Paketet är skräddarsytt efter dina behov och tidigare erfarenheter. Du lär dig:

  • hur du jobbar fram en serie av böcker som du vet att Amazons kunder kommer köpa
  • hur du gör research, fyller böckerna med relevant innehåll och beställer texten av en spökskrivare (om du inte vill skriva själv) 
  • hur du gör marknadsföringskampanjer kan sälja 100-tals böcker
  • hur du skriver säljtexter för böcker
  • hur du kan använda böckerna som leads till affiliatemarketing och andra typer av produkter
  • och mycket annat 

Paketet passar även för dig som redan har publicerat ett par böcker, men som behöver hjälp med att få igång försäljningen på riktigt. 

Antal tillfällen: 10 entimmes Zoom-sessioner 

Pris: 9 499 kronor (inkl. moms).  

Kontakta mig här eller maila på christian@inkomstmedbocker.se  om du vill veta mer om paket 2.

Omdömen från coachingen

Den största oron är alltid att personer är oseriösa och man har kastat pengarna i sjön. Men den här coachingen har känts väldigt seriös. Jag gör det här för jag vill komma ur ekorrhjulet, jag har testat massa olika saker men upplever det här mest seriöst. Finns många möjligheter på Amazon och jag har fått mer självförtroende till att jag kommer lyckas” – Elina.

“Tack vare Christian har jag lärt mig hela processen. från att jobba fram en bokide, få till boken och hur den publiceras. Christian var med mig hela tiden, han förklarar väldigt bra så för varje steg i processen kände jag ”Jamen detta var ju inte så svårt”. Efter all den kunskap jag har fått av kursen kan jag fortsätta publicera böcker.” – Camilla

Har haft detta i bakhuvudet en längre tid men inte kommit till skott pga av lite låg motivation. Coachingen har fått mig att bli både motiverad och fått kunskaper att fortsätta på egen hand. Fått flera handfasta råd hur man tjänar pengar utanför Amazon samt även hur man publicerar sin bok för att få maximal synlighet. Som en person som fullkomligt älskar passiva inkomster så kan jag verkligen rekommendera detta. Bygga ett passivt inkomstflöde med en i jämförelse liten kontantinsats genom att sälja böcker på Amazon är otroligt lockande ” – Mats.

”Att få lov att ta rygg på någon som kommit mycket längre med böckerna, det blir som en genväg för mig. Utan coachingen hade jag inte varit där jag är idag. Att få hjälp med strategier och uppdaterad kunskap, och att slippa göra alla misstag själv. Det spar tid för mig. Rekommenderas till den som håller på med böcker och vill ha tillgång till ett kunnigt bollplank”  – Tryggve


Screenshots:

Bild från mitt KDP-konto aug 2021
Ljudboksförsäljningen, motsvarande ungefär $22,500