1-on-1 Coaching

Nick Saban, nuvarande coach för University of Alabama’s college football-lag, är en av de mest framgångsrika college-coacherna genom alla tider. Under säsongen 2008 vann Alabama alla sina matcher i grundserien under Nicks ledning. Nick var även den första coachen att vinna college-mästerskapet med två olika lag och han har ett imponerande matchfacit med 243 vinster på 309 matcher under sin karriär.   

Hur kan en coach vara  bra?

Om man tittar närmare på vad som gör Nick Sabans coachingmodell överlägsen alla andra är det framförallt en sak som sticker ut. Nick fokuserar i princip på en enda sak – the process. 

Nick ska ha sagt: 

“Don’t think about winning the SEC Championship. Don’t think about the national championship. Think about what you needed to do in this drill, on this play, in this moment. That’s the process: Let’s think about what we can do today, the task at hand.”

The process handlar om att ta ett steg i taget och göra det bästa av det som du har framför dig just nu. Vill du gå ner i vikt? Fokusera på vad du äter och hur du tränar idag. Vill du bygga upp en online-business? Researcha ideér och pitcha potentiella kunder redan nu.   

Med inspiration av Nick Sabans koncept har jag startat ett 1-on-1 self publishing-program som jag kort och gott har gett namnet Self Publishingthe Process.

Programmet som visar dig hela processen för att du ska kunna bygga en lättskött och stabil sidobusiness som genererar passiv inkomst varje månad. 

Med en passiv sidoinkomst kan du bland annat: 

  • Gå ner i arbetstid och få mer tid till över vänner och familj
  • Ha råd att åka på din drömsemester varje år
  • Investera mer pengar och snabba på ränta på ränta-effekten

Programmet finns i två versioner, antingen fyra eller tio 1-on-1 sessioner. Varje session är en timme och hålls på Skype/Zoom. Programmen kommer delvis att skräddarsys för att du ska få ut maximalt av alla dina sessioner. 

Nedan ser du hur mycket royalties mina böcker har genererat under första halvåret 2020.

E-böcker/pocketböcker: 888 ex vilket motsvarar $5109

Ljudböcker: 1588 ex vilket motsvarar $4400 (royalties syns dock inte i bilden)

Om du vill anmäla dig till något av programmen eller har några frågor är det bara att du skriver ditt namn och din mejladress i rutan nedanför så svarar jag inom 24 timmar.