Öka chanserna att tjäna pengar på Amazon med 1:1-coaching  

Vill du ha min hjälp att ge ut din egen bok på Amazon?

Med över 30 000 sålda ex och över en miljon kronor i intäkter från mina böcker kan jag hjälpa dig att lyckas med din egen bok. På den här sidan ser du vad du får ut av 1:1-coachingen.

Bild från ett av mina konton som visar intäkter från e-böcker och pocketböcker

Såhär ser coachingupplägget ut 

RESULTAT DU UPPNÅR: Du kommer ha publicerat din egen bok på Amazon (med hjälp av spökskrivare om du inte vill skriva själv) och veta precis hur du ska göra för att få boken att sälja och generera intäkter under lång tid framöver. 

INNEHÅLL: Coachingen innehåller allt om att hitta rätt bokidé, anlita spökskrivare om du inte vill skriva själv, publicera och marknadsföra boken på rätt sätt, och mycket annat. Allt med fokus på att din bok ska sälja och generera intäkter under lång tid framöver. 

6 TILLFÄLLEN: Vi träffas på Zoom en tid som passar. Varje tillfälle är en timme och ett lagom tempo är ungefär ett tillfälle varannan vecka. Då hinner du med att jobba med din bok mellan tillfällena och på så sätt få ut så mycket som möjligt av coachingen.

PROVA PÅ-SESSION: Det går utmärkt att testa på en coachingsession innan du bestämmer dig för att köpa ett coachingpaket. Under prova-på-sessionen pratar vi om att hitta rätt bokidé för dig. Prova-på-sessionen är 45 minuter. Den räknas inte som ett tillfälle i coachingpaketet. 

PRIS (inkl moms): 
Coachingpaket 6 tillfällen: 5 999 kronor.
Prova-på-session: 799 kronor.

Vill du köpa ett coachingpaket, en prova-på-session, eller har du några frågor om upplägget? Maila mig på christian@inkomstmedbocker.se

 Omdömen från tidigare coachingdeltagare

“I ärlighetens namn var jag orolig för huruvida du var en skojare med ett oseriöst get-rich-quick konto och inte helt säker på att du är en riktig person, eller vad man ska säga. Efter “inför samtalet” var ju den oron lugnad. Resultatet av coachingen har gjort att jag känner mig säker på hur jag lägger upp en ny bok, hur jag ska tänka i serier och med titlar/efterfrågan. Och hur man annonserar. Att saker är korrekt uppsatta så att säga” 

“Tack vare Christian har jag lärt mig hela processen. från att jobba fram en bokide, få till boken och hur den publiceras. Christian var med mig hela tiden, han förklarar väldigt bra så för varje steg i processen kände jag ”Jamen detta var ju inte så svårt”. Efter all den kunskap jag har fått av kursen kan jag fortsätta publicera böcker.” – Camilla

Den största oron är alltid att personer är oseriösa och man har kastat pengarna i sjön. Men den här coachingen har känts väldigt seriös. Jag gör det här för jag vill komma ur ekorrhjulet, jag har testat massa olika saker men upplever det här mest seriöst. Finns många möjligheter på Amazon och jag har fått mer självförtroende till att jag kommer lyckas” – Elina.

Har haft detta i bakhuvudet en längre tid men inte kommit till skott pga av lite låg motivation. Coachingen har fått mig att bli både motiverad och fått kunskaper att fortsätta på egen hand. Fått flera handfasta råd hur man tjänar pengar utanför Amazon samt även hur man publicerar sin bok för att få maximal synlighet. Som en person som fullkomligt älskar passiva inkomster så kan jag verkligen rekommendera detta. Bygga ett passivt inkomstflöde med en i jämförelse liten kontantinsats genom att sälja böcker på Amazon är otroligt lockande ” – Mats.

”Att få lov att ta rygg på någon som kommit mycket längre med böckerna, det blir som en genväg för mig. Utan coachingen hade jag inte varit där jag är idag. Att få hjälp med strategier och uppdaterad kunskap, och att slippa göra alla misstag själv. Det spar tid för mig. Rekommenderas till den som håller på med böcker och vill ha tillgång till ett kunnigt bollplank”  – Tryggve

Vill du köpa ett coachingpaket eller en prova-på-session? Boka en tid för din första session i bokningskalendern eller maila mig på christian@inkomstmedbocker.se


%d