Tjäna pengar online: Sälj E-böcker, pocketböcker och ljudböcker på Amazon

I Sveriges största musiktävling framförde år 2014 det blonda yrvädret Ace Wilder en låt som snabbt blev nummer ett i landet. Avslappnat klädd i en vit t-shirt, ett par röda byxor och ett par sneakers satte hon ord på allas vår dröm när hon framförde låten Busy Doin Nothing. För full hals sjöng hon Don’t wanna work work work, I wanna make money while I sleep. Don’t wanna work work work, wanna make money while I dream om och om igen.

Vi var många som stämde in i kören med Ace den kvällen. Med dollartecken i ögonen och munnen full med popcorn sjöng vi med. Make money while I sleep, sign me up!

tenor

Tanken på att tjäna pengar i sömnen, att ha en passiv inkomst är kittlande. Vi blir nyfikna och uppspelta. Vi vill lära oss den hemliga trollformeln som bara en handfull personer verkar känna till och ge fingret till 9-5-livet. Hela upplägget med en passiv inkomst låter som en saga, lite för bra för att vara sann.

Det går att skapa en passiv inkomst på många olika sätt. Att leva på aktieutdelningar eller hyra ut lägenheter har visat sig vara de två självklara alternativen som håller över tid. Däremot krävs det en del kapital för att komma igång, något som ofta saknas.

Utan kapital och smått desperata att få lite extra klirr i kassan är det lätt att dras till verksamheter som lovar snabba resultat, guld och gröna skogar. Oftast tar det inte lång tid innan vi inser att vi är insyltade i ett pyramidspel, där vår fantastiska hälsoprodukt inte alls sprids med vinden som utlovat.

Tjäna pengar på nätet – sälj e-böcker, pocketböcker och ljudböcker på Amazon

På den här sidan vill jag visa ett visa ett alternativt sätt att skapa en passiv inkomst online. Du har säkert hört talas om det flera gånger och läst om det på många olika sidor; sälja e-böcker, pocketböcker och ljudböcker på Amazon.

Men jag kan ju inte skriva en hel bok?! Kanske du tänker.

Det behöver du inte. Det fina med att sälja böcker på Amazon är att du inte behöver skriva böckerna själv. Skrivandet kan outsourcas till en spökskrivare mot en engångskostnad (runt $300) och sen äger du rättigheterna till boken och gör vad du vill med den.

Potentialen på Amazon är enorm. Jag började med detta för några år sedan och då kunde jag noll komma noll noll noll om bokbranschen. Trots det har jag ändå lyckats skrapa ihop över $50,000 i passiv inkomst på mina böcker, vilket visar att vem som helst kan tjäna pengar på det här.

Här är två bilder från mitt Amazon-konto, ett från e-boks/pocketboksförsäljningen och ett från ljudboksförsäljningen. Ljudböckerna motsvarar ungefär $15,000 i royalties.

Skapa en egen passiv inkomst online 2021

Om du är på jakt efter ett sätt att tjäna pengar hemifrån som fungerar på riktigt och vill lära dig hur du kan tjäna passiv inkomst på Amazon, då kan du ladda ner min gratiskurs Bokidésprinten.

Bokidésprinten hjälper dig att hitta din egna bokidé snabbt, så att du så fort som möjligt kan komma igång och börja tjäna pengar på Amazon.

Gå till sidan för att ladda ner Bokidésprinten här.

%d bloggers like this: