En introduktion till self publishing på Amazon. Ett utmärkt sätt att skapa passiv inkomst 2020.

I Sveriges största musiktävling framförde år 2014 det blonda yrvädret Ace Wilder en låt som snabbt blev nummer ett i landet. Avslappnat klädd i en vit t-shirt, ett par röda byxor och ett par sneakers satte hon ord på allas vår dröm när hon framförde låten Busy Doin Nothing. För full hals sjöng hon Don’t wanna work work work, I wanna make money while I sleep. Don’t wanna work work work, wanna make money while I dream. Don’t wanna work work work, I wanna make money while I sleep. Don’t wanna work work work, wanna make money while I dream om och om igen.

Vi var många som stämde in i kören med Ace den kvällen. Med dollartecken i ögonen och munnen full med popcorn sjöng vi med. Make money while I sleep, sign me up!

tenor

Tanken på passiv inkomst är kittlande. Vi blir nyfikna och uppspelta. Vi vill lära oss den hemliga trollformeln som bara en handfull personer verkar känna till och ge fingret till 9-5-livet. Hela upplägget låter som en saga, lite för bra för att vara sann.

Det går att skapa en passiv inkomst på många olika sätt. Att leva på aktieutdelning eller hyra ut lägenheter har visat sig vara de två självklara alternativen håller över tid. Däremot krävs det en del kapital för att komma igång, något som ofta saknas.

Utan kapital, smått desperata och med begränsade möjligheter går vi lätt i fällan och dras till verksamheter som lovar snabba resultat, guld och gröna skogar. Det tar inte lång tid innan vi inser att vi är insyltade i ett pyramidspel, där vår fantastiska hälsoprodukt inte alls sprids med vinden som utlovat. Lika hopplöst känns det när vår enda chans verkar vara ett hyra ut ett rum vi inte har.

På den här sidan visar jag ett annat sätt att skapa en passiv inkomst. Du kommer att få följa med när jag visar dig hur det går till att bygga upp en passiv inkomst genom self-publishing på Amazon.

Jag är inte helt novis i sammanhanget. I början av 2017 byggde jag upp en liten portfolio på Amazon som nu genererar en stabil passiv inkomst varje månad. Sedan dess har jag studerat marknadsföring och det har blivit dags att ta det hela ett steg längre, samtidigt ska jag visa dig hur du kan göra detsamma.

Potentialen på Amazon är enorm. Det här är mina royalties mellan april 2018 – mars 2019. Beakta då att mina böcker inte är top-notch och att omslagen är so-so. Under den här perioden har jag lagt ungefär 50 arbetstimmar, vilka har genererat $15000 i passiv inkomst. 

KDP

ACX
Royalties

Payoneer

Om du är intresserad av att dra igång din egna self publishing business och skapa passiv inkomst under 2020 rekommenderar jag att du laddar ner min gratisguide Dina första 10 000 kronor i passiv inkomst på Amazon.