Dina första 10 000 kronor i passiv royaltieinkomst

Tänk dig att du vaknar upp och sträcker dig efter din telefon. Det första du surfar in på är ditt Amazonkonto. Där ser du att det har trillat in femtio dollar i royalties under natten medan du låg och sov. Dagen innan var det fyrtio dollar och sammanlagt den senaste månaden har du tjänat över tusen dollar i passiva royalties medan du sovit. Hur hade det känts? 

Det har aldrig varit enklare att bygga upp din egna royaltiemaskin än vad det är idag. På ett par veckor kan du, med hjälp av en spökskrivare och Amazons enkla self publishing-verktyg, ha en bok uppe på Amazon och börja håva in royalties.

Med en passiv royaltieinkomst som fyller din plånbok i sömnen öppnas en värld med möjligheter. Du kan gå ner i arbetstid, få mer tid och pengar över till resor, unna dig mer vardagslyx, investera mera och snabba på ränta-på-ränta eller något annat som du drömmer om.

Dina första 10.000 kronor i passiv inkomst på Amazon är en 30-sidig kostnadsfri pdf-guide som är uppdelad i åtta self publishing-lektioner och ger dig allt du behöver för att komma igång med att sälja dina egna spökskrivna böcker på Amazon.

Här är ett screenshot som visar att strategierna i guiden fungerar. Bilden visar intäkterna från tjugo helt passiva e-böcker och pocketböcker under perioden 1 augusti 2019 – 31 juli 2020.

Är du redo att börja håva in dina royalties?

Ladda ner Dina första 10.000 kronor i passiv inkomst på Amazon genom att fylla i ditt namn och din mailadress i rutorna nedanför så skickas den automatiskt till dig.

Kom ihåg att du också måste bekräfta din mailadress för att få guiden. Bekräftelsen kan ha hamnat i din kampanj-eller skräpkorg.

 

Invalid email address