Dina första 10 000 kronor i passiv inkomst

I den kostnadsfria guiden Dina första 10 000 kronor i passiv inkomst på Amazon får du alla verktyg du behöver för att komma igång och generera riktig passiv inkomst.

Inget MLM. Ingen ny “unik” kryptovaluta. Inga dolda avgifter. Ingen rekrytering av vänner och bekanta. Inga dyra annonspaket. Inga home-parties. Bara en småskalig stabil Amazonbusiness som genererar passiv inkomst till dig månad in och månad ut

Gå ner i arbetstid, få mer tid och pengar över till resor, unna dig mer vardagslyx och låt alla dina drömmar bli verklighet. En stabil passiv inkomst är vägen till din frihet. 

Dina första 10.000 kronor i passiv inkomst på Amazon är en 30-sidig kostnadsfri pdf-guide som är uppdelad i åtta self publishing-lektioner. Self publishing innebär att du äger rättigheterna till e-böcker och pocketböcker som du säljer på Amazon. Du behöver inte skriva böckerna själv, det gör spökskrivare. 

Här är ett screenshot som visar att strategierna i guiden fungerar. Bilden visar intäkterna från tjugo helt passiva e-böcker och pocketböcker under perioden 1 maj 2019 – 30 april 2020. Som du ser är det väldigt stabilt!

Ladda ner Dina första 10 000 kronor i passiv inkomst på Amazon genom att fylla i ditt namn och din mailadress i rutorna nedanför så skickas den automatiskt till dig.

Kom ihåg att du måste bekräfta din mailadress för att få guiden. Bekräftelsen kan ha hamnat i din kampanj-eller skräpkorg.

 

Invalid email address