Dina första 10 000 kronor i passiv inkomst

I den kostnadsfria guiden Dina första 10 000 kronor i passiv inkomst på Amazon får du alla verktyg du behöver för att komma igång och generera riktig passiv inkomst.

Inget MLM. Ingen ny “unik” kryptovaluta. Inga dolda avgifter. Ingen rekrytering av vänner och bekanta. Inga dyra annonspaket. Inga home-parties. Bara en småskalig stabil Amazonbusiness som genererar passiv inkomst till dig månad in och månad ut

Gå ner i arbetstid, få mer tid och pengar över till resor, unna dig mer vardagslyx och låt alla dina drömmar bli verklighet. En stabil passiv inkomst är vägen till din frihet. 

Dina första 10.000 kronor i passiv inkomst på Amazon är en 30-sidig kostnadsfri pdf-guide som är uppdelad i åtta self publishing-lektioner. Self publishing innebär att du äger rättigheterna till e-böcker och pocketböcker som du säljer på Amazon. Du behöver inte skriva böckerna själv, det gör spökskrivare. 

I den första lektionen – Introduktion – förklarar vi ingående vad self publishing är, vilka möjligheter som finns, vad den passiva inkomsten kommer ifrån och vi visar dagsfärska bevis på att strategierna faktiskt fungerar för att skapa passiv inkomst. Lektionen innehåller också information om tidsåtgång och uppstartskostnader. 

I den andra lektionen – Mindset – pratar vi om vikten av långsiktighet och att följa processen. Snabba resultat är lockande men för att skapa passiv inkomst krävs tålamod och en hel del jobb. Här ger vi dig några enkla nycklar för att lära dig att tänka långsiktigt. 

I den tredje lektionen – Bokmarknaden på Amazon – besöker vi Amazon för första gången. Här kommer vi att titta på hur kunderna hittar böcker och resonera kring olika köpbeteenden. Det är viktigt att du får en bra grund och överblick över hur Amazon ser ut innan du sätter igång. 

I den fjärde lektionen – Marknadsanalys – är det dags att kavla upp ärmarna och börja jobba. Här kommer vi att gå igenom allt som rör marknadsanalys. Att göra en grundläggande marknadsanalys är oerhört viktigt när du ska bestämma vilken bokidé du vill gå vidare med. Har du ingen bokidé vägleder vi dig hur du gör för att brainstorma fram en.

I den femte lektionen – Tillverka boken – är det dags att gå från idé till produkt. Här går vi igenom allt som ingår i researcharbetet, konstruktionen och sammanställningen av en bra bok. När det är klart är det dags att skicka en beställning till spökskrivaren. I den här lektionen kommer vi också att titta på olika omslag och ge tips på hur du kan beställa prisvärda sådana. 

I den sjätte lektionen – Publicera boken – är det dags att publicera boken på Amazon. Här går vi igenom strategier för att välja rätt sökord, skriva en attraktiv bokbeskrivning, prissättning och annat som behövs för att din bok ska bli tillgänglig och lätt för kunden att hitta på Amazons plattform. 

I den sjunde lektionen – Marknadsföra och sälja boken – går vi igenom olika sätt att marknadsföra din bok. Böcker säljer sig nämligen inte av sig själva hur bra de än är. För att sälja boken behöver du konverterande trafik, reviews och ett system för att fånga upp och behålla dina kunder.

I den åttonde och sista lektionen – Fortsätt utveckla din business – pratar vi om vikten av att fortsätta publicera böcker och bygga upp din portfolio för du att så småningom ska kunna nå dina första 10 000 kronor i passiv inkomst.

Här är ett screenshot som visar att strategierna i guiden fungerar. Bilden visar intäkterna från tjugo helt passiva e-böcker och pocketböcker under perioden 1 maj 2019 – 30 april 2020. Som du ser är det väldigt stabilt!

Ladda ner Dina första 10 000 kronor i passiv inkomst på Amazon genom att fylla i ditt namn och din mailadress i rutorna nedanför så skickas den automatiskt till dig.

Kom ihåg att du måste bekräfta din mailadress för att få guiden. Bekräftelsen kan ha hamnat i din kampanj-eller skräpkorg.

 

Invalid email address